SKIFTE TAK

Skal du skifte tak? Vi hjelper deg med taket ditt.

Båndtekking – den optimale løsningen for ditt tak!

Båndtekking er en moderne og populær metode for tak og fasade som gir en rekke fordeler. Vi tilbyr skifte av tak med båndtekking for både private og næringskunder. Enten det er snakk om boliger eller større bygg, kan vi tilpasse spesialtilpassede plater som passer perfekt til ditt prosjekt.

Hva er båndtekking?

Båndtekking innebærer at taket eller fasaden på et bygg dekkes i sin helhet med sammenhengende tynnplater i metall. Disse platene festes med en fals, og siden de kommer på rull, tilpasses de enkelt til takets form. Ved å benytte båndtekking unngår man skjøter på tvers av båndene, og man kan være sikker på at taket er helt tett.

Tidligere var denne metoden hovedsakelig brukt på industribygg, men nå ser vi at stadig flere private boligeiere og gårdeiere velger båndtekking til sine bygg. Og det er ikke uten grunn – en båndtekket flate er både stilren og holdbar og kan utføres i en rekke farger som tilpasses ulike bygg og byggestiler.

Fleksibilitet og egenskaper

Båndtekking gir deg en høy grad av fleksibilitet og egner seg for alle typer bygg. Platene formes i vårt verksted, slik at de passer perfekt til ditt byggs karakter og får optimal funksjonalitet og varighet.

Vi tilbyr båndtekking med plater i materialer som kobber, sink, aluminium, rustfritt eller galvanisert stål, og andre materialer på forespørsel. Båndtekking har mange fordeler – det krever lite vedlikehold, har lang levetid og minimal risiko for mugg og fuktskader. Platene er lette, slik at de ikke belaster byggekonstruksjonen i stor grad.

Miljøvennlig og energieffektivt valg

Selv om båndtekking kan ha en høyere anskaffelseskostnad sammenlignet med andre taktekkingsmetoder, viser erfaring at det ofte blir økonomisk besparende på grunn av lang levetid og økt energieffektivitet.

Et annet miljøvennlig aspekt ved båndtekking er at takplatene kan resirkuleres når de når endt levetid, noe som gjør det til et mer bærekraftig takvalg.

Er du interessert i båndtekking for ditt tak?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan båndtekking kan være den beste løsningen når du skal legge nytt tak eller oppgradere fasaden. Vi står klare til å hjelpe deg med å realisere ditt takprosjekt på best mulig måte!