Vi utfører alt av blikkenslagerarbeid på din bolig. Vi produserer og leverer produkter i ulike metaller og farge-kulører. Våre verksteder på Verdal og Steinkjer står til tjeneste med produkter og gode råd.

  • Det gjelder båndtekking av både tak og fasade i ulike materialer.
  • Tekking av piper og luftehatter.
  • Inspeksjoner og reparasjoner av lekkasjer på tak og fasader.
  • Taksikring med snøfangere, takstiger, gangbro og feieplatå for enkel adkomst.
  • Produksjon og montasje av ulike nedløpssystemer.
  • Montering og vedlikehold av solsellesystem.
  • Utsmykking, kunsthåndverk og interiør.
  • Prosjektering og montasje av ventilasjonsanlegg.
  • Ulik service og koordinering av andre fag-grupper.

Våre verksteder på Verdal og Steinkjer står til tjeneste med produkter og gode råd. 

Med mange års erfaring på ulike tak-prosjekter kan vi være behjelpelig med gode råd og anbefalinger på din bolig. Vi tar gjerne en sjekk med rengjøring og vedlikehold av takgjennomføringer og takrennesystemer. Hvis du har planer om utskifting av ditt eksisterende tak eller trenger råd om hvilke muligheter som finnes. Kan vi være behjelpelige. Det finnes et hav av farger og materialer i ulike kvaliteter. Vi har ekspertise på båndtekkede tak. Det kan utføres i mange ulike materialer som lakkert stål, lakkert aluminium, sink og kobber mv.

REFERANSER

Også fasader kan tekkes med samme teknikk som på tak. Andre alternativer kan være rutetekking som leveres i ulik utførelse etter hvilket uttrykk som ønskes. Vi leverer også mange typer beslagsløsninger over og under dører og vinduer. Alt skreddersys etter hva ditt behov skulle være.

REFERANSER

Det finnes nesten ikke grenser for hva som kan produseres av ulike beslagsløsninger. Vi ønsker å være behjelpelig med løsninger som vil holde i mange år framover. Med det rette underlaget og en god beslagsløsning vil du sikre deg enklere vedlikehold av din bolig.

REFERANSER

Skade på boligen kommer alltid ubeleilig. Vi hjelper deg gjerne med skade begrensning og reparasjoner av skaden. I en slik prosess er vi behjelpelig med gode råd og faglig ekspertise.

REFERANSER

I samråd med deg kan vi komme fram til den beste løsningen for nettopp din bolig. Det finnes mange ulike løsninger og kombinasjoner. Fasen før arbeidet starter, eller kanskje før du helt har bestemt deg, kan vi hjelpe deg med en idemyldring. Vi leverer standard løsninger, men også spesialtilpassede varianter som kanskje ikke er helt tradisjonelt. Alt dette skal med Norsk Standard i bunn sikre lang holdbarhet i årene som kommer.

REFERANSER

Våre verksteder på Verdal og Steinkjer står til tjeneste med produkter og gode råd. Produksjon av en rekke ulike bygningsdeler. Det er nesten kun fantasien som begrenser. Vi leverer til privatkunder, byggmestere og til industri. Kom innom for en prat og kanskje noen gode råd.

REFERANSER

Vi er også behjelpelig med utvikling av kunst-gjenstander for hus og hage.

REFERANSER
KONTAKT OSS