JOBBE HOS OSS?

Jobbe hos oss?

Har du lidenskap for blikkenslagerfaget og ønsker å være en del av et dynamisk team?

Langnes og Bakkan Blikkenslagerforretning AS (LBB) har vært en ledende totalleverandør av blikkenslagertjenester siden 1961. Fra vår beskjedne begynnelse med en ansatt i 1964, har vi vokst til å ha 14 dedikerte medarbeidere fordelt på to avdelinger. Vi er stolte av å være en ren blikkenslagerbedrift og jobber kontinuerlig med å øke kompetansen vår.

Vi er alltid på utkikk etter talentfulle enkeltpersoner som ønsker å bli en del av vårt team. Selv om vi kanskje ikke har en ledig stilling akkurat nå, er vi interessert i å motta åpne søknader fra motiverte kandidater som ønsker å bli en del av LBB-familien.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter dedikerte individer som har lidenskap for blikkenslagerfaget og ønsker å være med på å løse utfordrende oppgaver. Du må være fleksibel, løsningsorientert og ha et ønske om å utvikle deg videre i faget.

Hvordan søke:

Send oss din åpne søknad og CV til firmapost@lbb.no

Vi vil gå gjennom søknadene jevnlig og ta kontakt med aktuelle kandidater når det åpner seg en stilling eller når behovet er der. Vi er alltid på utkikk etter de beste, og dersom din profil virker ekstra interessant, vil vi også ta kontakt med deg.

Bli med på laget hos Langnes og Bakkan Blikkenslagerforretning AS, hvor vi sammen skaper bemerkelsesverdige resultater!